Wat doen we?

Een waaier aan diensten.

De keuzen tussen aluminium of PVC ramen hangt af van verschillende factoren. U wilt de juiste keuze maken op vlak van robuustheid, look & feel, kleur, de isolatiewaarde en natuurlijk ook de prijs. Laat u hiervoor bijstaan door ons ervaren team en maak zonder twijfel de beste beslissing maken.

RAMEN & Deuren

Aluminium & PVC
Vaste ramen
Draai- & kiepramen
Nooddeuren
Schuifdeuren
Ursusramen
...

Buitenschrijnwerk

Houtskeletbouw
Buitenwanden
Vliesgevels
Lichtstraten
Veranda’s
...

Ons buitenschrijnwerk is niet alleen functioneel en esthetisch, maar voldoet ook aan de laatste isolatiewaarden. We leveren alles conform de wetgeving en op vraag van de klant of architect.

Wij vertrouwen de plaatsing van ons schrijnwerk alleen aan onze eigen mensen toe. Ons team Belgische medewerkers werkt efficiënt en voorzichtig.

Daardoor bent u als klant zeker van een perfecte afwerking en kwaliteit.

Is uw woning toe aan een opknapbeurt? Wilt u nieuwe schuifdeuren plaatsen, kasten vervangen, of misschien wel uw hele keuken renoveren? Het kan natuurlijk zijn dat u het zelf niet ziet zitten om aan de slag te gaan, maar gelukkig kan het team van Christophe Lebrun hier voor u heel wat betekenen.

Binnenschrijnwerk

Binnendeuren
Nooddeuren
Keukens
Wanden (gyproc / hout)
Parket / laminaat / vinyl

Glaswerken

Renovaties van enkel naar dubbel glas
Enkel glas of dubbel/trippel glas
Balustrades
Spiegels
Lacobel / spatwanden
Glazendeuren
Loopglas

Wie oud glas wil vervangen of glaswerk op maat wenst, kan rekenen op de diensten van Christophe Lebrun. Een prachtig eindproduct kan alleen bestaan dankzij een goede voorbereiding. De persoonlijke service die aan de grondslag ligt van ons vakmanschap, is dan ook de hoeksteen van onze aanpak.

Een totaalrenovatie is geen kleine ingreep. Met Christophe Lebrun kies je voor een ervaren partner die de knepen van het vak kent én oog heeft voor een nette afwerking. 

Daarnaast helpt ons team experts u ook graag verder met het aanbouwen van nieuwe ruimtes in bestaande woningen of in houtskeletbouw.

We volbrengen uw project van A tot Z. Van fundering, elektriciteit, sanitair, vloer, wanden, isolatie en afwerking tot zelfs een eerste schilder-laag.

Totaalrenovaties

Van start tot einde.
Wij gebruiken cookies...
Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy.